ung08

tjenatjena!
e helt slut i mina ben o a i hela mejXD nä det där lät lite fel man a e jätte trött efter dan. Har vartit inne i stan i kungsträdgården på ung08 men några:).
Det va najs ska dit imorrn igen fast då taggar vi in lite senare på dan så e vi där på kvällen ist:P det e typ roligare.men a har inte gjort så mkt mer än de o har vart ute nu på kvällen men nu e jag hemma o ska kolla på film:).

jag ska!

Varför det har stått stilla här i bloggen e för att jag har funderat på att sluta blogga men nej nu har jag ändrat mej jag vill fortsätta men kommer nog igång om igen på riktigt om typ t6vå veckor elr nåt alltså då skolan har börjat för då får man in sina skol rutiner(stavning?XD) a o då brukar jag få tid till bloggning men jusst nu vill jag njuta av mina sissta lova dagar o ska därför inte sitta så mkt vid datan har jag bestämt,men man vet ju aldrig hur det blir me dex) (a) hehe...men ni får sova så gott o drömma så sött så hörs vi snart (hoppas jag:) ).


hehe...

På väg hem:P

Nu sitter jag i bilen har ungefär två timmar kvar hem o har åkt i typ 3x) lite jobbigt men jag överlever;).
För er som inte vet så har jag vart först två dagar i varberg på funcity det är ett äventyrsland som typ skarasommarland fast här hade dom djur också:P.A men sen åkte vi till ullared o va där två dagr o handla en massa saker:D.

jag jusst nu i bilen med ludvigs snygga teletubbis kuddeXD

RSS 2.0